Mini tutorials: zo maak je een afbeelding mooier en hoe zet je een bericht vast op Instagram?

Naast uitleg en tutorials op deze blog deel ik ook mini-tutorials op Instagram.. Zo leer ik je bijvoorbeeld hoe je grote afbeeldingen vanaf je telefoon naar iemand kan versturen, hoe je een bericht vastzet op je Instagram profiel en hoe je Snapseed gebruikt om een foto mooier te maken. Dit zijn de How To’s van de afgelopen tijd in één verzameling.

Zachte enters, een rechte horizon, interactieve stickers – tips voor je website en social media

Op instagram deel ik regelmatig handige tips voor je website, social media en zichtbaarheid. Wat is bijvoorbeeld een zachte enter en waarom is een rechte horizon belangrijk? Dit zijn de tips van de afgelopen tijd in één verzameling.

De beste websites met goede gratis stockfoto’s

Ken je dat? Je bent een artikel aan het schrijven voor je website, of je hebt een leuke post bedacht voor social media en nu moet er beeld bij. Want beeld spreekt meer aan dan tekst, toch? Maar je hebt niet echt een mooie foto die erbij past…

Case study: Foto van kerststuk met lampje

Eind 2020 legde ik dit kerststuk vast op de gevoelige plaat. Wat er misschien uitziet als een eenvoudige foto is eigenlijk een combinatie van foto’s en photoshop om het juiste effect te bereiken. In deze case study leg ik het aan je uit.

Trucs om betere productfoto’s te maken

Bij het fotograferen van producten gebruik ik vaak enkele trucjes om de producten mooi op de foto te krijgen. Ik laat je er in deze post een paar zien!

Zomaar een werkdag

Wat doe ik zoal op een werkdag? Dat is heel wisselend. Ik neem je mee op een werkdag waar ik een fotoshoot doe, aan websites werk en een ontwerp maak.