CMYK, lipsum – wat? Veelgebruikte vaktermen uitgelegd.

CMYK, lipsum, interactie, pixel… Sommige vaktermen lijken wel abacadabra. Toch is het handig om sommige vaktermen te kennen. Regelmatig leg ik een vakterm uit, en dit zijn de vaktermen van de afgelopen tijd in één verzameling.

Nooit meer reacties via het contactformulier in spam

Met enige regelmaat controleer je je spam folder van je e-mail, om tot je verrassing te zien dat er wéér een mailtje dat via het contactformulier van je website is verzonden bij de spam mails is beland… Heb jij hier ook last van? Gelukkig is er een manier om te zorgen dat alle reacties van het contactformulier voortaan in je inbox terecht komen.

Tijd over: Orde op zaken, aan de slag met je bedrijf

En toen was daar opeens de crisis met het Corona virus… Opdrachten geannuleerd, of werk onuitvoerbaar met de maatregelen: dit biedt mogelijkheden om een aantal zaken op te pakken waar je normaal misschien niet aan toe komt!

Onmisbare apps voor zzp’ers

Door als zelfstandige aan de slag te gaan krijg je er eigenlijk automatisch veel andere taken bij. Het is onmogelijk om je in al deze taken te specialiseren en ze kosten ook nog eens een hoop tijd die af gaat van de tijd die je kunt besteden aan wat je het allerliefste doet: jouw beroep uitoefenen. Met de juiste apps kan je jezelf helpen bij al deze extra taken en maak je het makkelijker!