De perfecte introductie op Instagram: zó maak je een pinned post banner

Op Instagram heb je tegenwoordig de mogelijkheid om drie posts vast te zetten op je profiel. Een uitgelezen plek om jezelf of je bedrijf te introduceren! Ik leg je uit hoe je zo’n pinned posts banner maakt.

Zachte enters, een rechte horizon, interactieve stickers – tips voor je website en social media

Op instagram deel ik regematig handige tips voor je website, social media en zichtbaarheid. Wat is bijvoorbeeld een zachte enter en waarom is een rechte horizon belangrijk? Dit zijn de tips van de afgelopen tijd in één verzameling.

Hoe vind je goede hashtags voor Instagram?

De hashtag. Als je met jouw bedrijf wilt groeien op Instagram ontkom je er niet aan om hem te gebruiken. Maar welke hashtags moet je gebruiken? En hoeveel? Dit is hoe je de beste hashtags voor bij jouw Instagram post kunt vinden.

Verse ideeën voor je volgende social media post

Soms weet je gewoon even niet wat je nu weer op je social media kanalen moet posten. Of misschien ben je nog zoekende wat voor posts bij jouw bedrijf, en nog belangrijker, bij jouw volgers passen! Hoogste tijd voor wat verse inspiratie en ideeën!

Link(s) in bio

Als je Instagram inzet voor jouw bedrijf wil je niet alleen dat mensen jouw Instagram account volgen, het is ook de bedoeling dat ze jouw website gaan bezoeken, alleen hoe doe je dat met alleen de mogelijkheid tot het plaatsen van één link in je bio?