Zoekmachine optimalisatie checklist – maak jouw nieuwe webpagina’s zoekmachine proof

Het hebben van een website betekent niet automatisch dat mensen je website ook weten te vinden. Met deze checklist kan je in één keer alle belangrijke punten langslopen die jouw nieuwe webpagina vindbaar gaan maken in de zoekmachine.

Copy koppie – het belang van koppen op je webpagina

Leer waarom koppen onmisbaar zijn op jouw website. Weet jij hoe koppen bezoekers kunnen vasthouden en je website beter vindbaar maken voor zoekmachines?

Zachte enters, een rechte horizon, interactieve stickers – tips voor je website en social media

Op instagram deel ik regelmatig handige tips voor je website, social media en zichtbaarheid. Wat is bijvoorbeeld een zachte enter en waarom is een rechte horizon belangrijk? Dit zijn de tips van de afgelopen tijd in één verzameling.

Saboteer jij je SEO met een van deze content missers op je website?

Ben jij goed bezig met de zoekmachine vindbaarheid van je website? De kans is groot dat jij onbewust de vindbaarheid van je website saboteert!

Vijf signalen dat je website nu écht antiek is

Het internet is continu in ontwikkeling en alles gaat razend snel. Voor je het weet loopt je website achter en is hij zo goed als bejaard. Als jouw website aan één van deze 5 signalen voldoet weet je zeker dat je website aan vervanging toe is.

Hoe voeg je een alttekst toe in WordPress en hoe maak je een doorlopende galerij voor Instagram?

Naast uitleg en tutorials op deze blog deel ik ook mini-tutorials op Instagram in de categorie How To. Zo heb ik bijvoorbeeld laten zien hoe je een alttekst toevoegt aan je afbeeldingen in wordpress. Dit zijn de How To’s van de afgelopen tijd in één verzameling.

Waarom je koppen wilt gebruiken en andere tips voor je website en online zichtbaarheid

Op instagram deel ik regematig een handige tip voor je website, online zichtbaarheid of nieuwsbrief. Dit zijn de tips van de afgelopen tijd in één verzameling.

Tips om de vindbaarheid van je website te verbeteren

Natuurlijk wil je dat jouw website gevonden wordt door potentiële klanten. Door te werken aan zoekmachine optimalisatie kan je de vindbaarheid van je website vergroten.