Grafisch ontwerp en social media management voor De hoofdprijs en De koningin V.A.T. '75

De klant

V.A.T. ’75 is een vereniging voor amateurtoneel. Ik zit in het bestuur van de vereniging en ben verantwoordelijk voor de PR en communicatie rondom de vereniging en de producties.

Het project

V.A.T. ’75 geeft ieder jaar een uitvoering van een nieuw stuk. In 2018 bestond de voorstelling uit twee éénakters: De hoofdprijs en De koningin.

Het werk

Voor de uitvoering heb ik posters, flyers, afbeeldingen voor de website & facebook, toegangskaarten en een programmaboekje gemaakt. De illustraties op de poster heb ik ook zelf ontworpen. De uitdaging was om duidelijk te maken dat het om twee verhalen ging terwijl het wel één voorstelling was. Om de verbinding tussen de twee stukken te maken bevatten de illustraties ieder een van elkaar afgeleide vorm (de mand en de hoed) en is het zwaartepunt van de illustratie horizontaal gespiegeld (de mand onder en de hoed boven).

Daarnaast heb ik ook diverse uitingen voor de facebook pagina van de vereniging gemaakt om de bekendheid van de voorstelling te vergroten en de kaartverkoop te stimuleren.