Even voorstellen

Mijn naam is Marloes van den Berg, getrouwd met Bas en begin september 2018 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Thijs en in april 2021 is daar zijn broertje Daan bij gekomen. We wonen in het mooie dorp Schipluiden, vlak bij Delft. Ik heb een passie voor het maken van mooie dingen, en zorg graag dat alles op elkaar afgestemd is zodat er eenheid en herkenbaarheid ontstaat.

Zelfstandig ondernemer

Met de ontwerpen, websites en social media posts die ik maak, zorg ik dat jouw bedrijf online en offline herkenbaar is. Ik ben van meerdere markten thuis en kan daardoor het totaalplaatje compleet maken; van logo tot flyer, fotografie tot illustratie, van website tot social media.

Werkervaring

Voor ik full-time voor mezelf ben gaan werken heb ik gewerkt als multimedia designer en front-end developer bij diverse web- en reclamebureau’s. Bekijk mijn linkedIn profiel voor mijn werkervaring.

Webshop

Naast mijn werk voor In Motion multimedia design heb ik ook een webshop: Style my party waar ik printables voor feestjes verkoop. Ik bedenk en ontwerp de producten en thema’s voor de shop en schrijf artikelen voor de blog.

Zomaar over mij

  • Vakantie: Kamperen
  • Hobby: Toneel spelen
  • Laatste concert: Racoon
  • Heel fijn: Blote voeten in het gras
  • Kleur: Groen (verrassend hè?)

Vrije tijd

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met dans en toneel, ben ik actief bij de toneelvereniging V.A.T. ’75 en zit ik in het bestuur van Corsoboot Schipluiden waar ik samen met mijn zus de afgelopen jaren de creatieve invulling heb gegeven aan de figuratie en muziek voor de boot van Schipluiden op het Varend Corso Westland. Ik sta zelf ook graag op het podium (of de corsoboot), wanneer er leuke projecten zijn om aan mee te doen.

Daarnaast heb ik een motor waarmee we al een aantal roadtrips gemaakt hebben. Dat is nu met de kleine niet meer haalbaar, maar een weekendje mooie wegen rijden houden we er zeker in!