Grafisch ontwerp: voor alle offline uitingen

Hoewel de online wereld groeit is offline niet weg te denken. Met behulp van flyers, een folder, een spandoek of bijvoorbeeld bedrijfskleding of autobelettering wil je opvallen met je bedrijf en laten zien wie je bent.

Door je offline communicatieuitingen zorgvuldig op elkaar af te stemmen zorg je ervoor dat jouw klanten je bedrijf herkennen, dat je opvalt en dat je een professionele indruk achter laat.

Van visitekaartje tot folder, van bedrijfskleding met opdruk tot het spandoek aan je gevel, van poster tot de belettering van je auto; ik kan je helpen met jouw uitingen.

Bekijk de grafische ontwerpen die ik eerder heb gemaakt.

Eén adres voor al je grafisch ontwerp

Deze klanten gingen je voor

 

Aan de slag

Niet alle grafische ontwerpen hebben precies dezelfde werkwijze, en ieder project is uniek.

In grove lijnen werk ik als volgt: We bespreken wat jouw wensen zijn: wat heb je nodig, welke boodschap wil je over brengen? Waar nodig adviseer ik je over welke typen uitingen geschikt zijn, ik help je met keuzes zoals papiersoorten , welke drukker en drukwijze.
Wanneer je dit wil kan ik de drukwerkbegeleiding voor je doen zodat jij je niet bezig hoeft te houden met het aanvragen van offertes, het bestellen van het drukwerk en de communicatie met de drukker.

Op basis van deze informatie maak ik een vrijblijvende offerte om voor jou aan de slag te gaan.