Het logo en de huisstijl: de identiteit van jouw bedrijf

Het logo en de huisstijl van jouw bedrijf zorgt ervoor dat klanten je bedrijf opmerken, ook wanneer ze eigenlijk niet bewust naar je op zoek zijn. Door een herkenbaar logo, een kleurenpalet, foto stijl en lettertypen te gebuiken zorg je niet alleen voor een eenduidige uitstraling, maar ook voor een gevoel van herkenning.

Het logo is de unieke identiteit van je bedrijf of jouw merk, wie je bent en wat je wilt uitstralen. Het geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Het is hetgeen waar jouw klanten zich tot aangetrokken voelen en waar ze je aan gaan herkennen. Het vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf en geeft je een gezicht.

Herkenbaar

Met behulp van een huisstijl met het gebruik van het logo, typografie, kleuren, foto- en schrijfstijl maak je het makkelijker om jouw bedrijf te laten opvallen. Klanten herkennen het logo, de kleuren, de manier waarop je communiceert.

De herkenbaarheid van je bedrijf is belangrijk

Wanneer een (potentiƫle) klant een flyer van je bedrijf heeft gezien en er later een goed afgestemd bericht van jouw bedrijfspagina op facebook wordt getoond zal dit bericht eerder opvallen doordat de flyer en het bericht hetzelfde gevoel oproepen. Als iemand de website opzoekt naar aanleiding van een advertentie zal het direct duidelijk zijn dat de juiste website gevonden is wanneer de stijl overeenkomt met die advertentie.

Logo op maat

Ben je op zoek naar een logo dat perfect past bij jouw bedrijf of merk? Een logo dat uniek is en opvalt? Laat dan een logo op maat maken.

Bekijk de logo’s die ik eerder heb gemaakt of lees meer over mijn werkwijze.

Het logo van je bedrijf, de identiteit van je bedrijf. Uniek en herkenbaar.

Deze klanten gingen je voor

 

Aan de slag met jouw unieke logo op maat

We gaan een logo maken voor jouw bedrijf of merk. Dit is de werkwijze die je kunt verwachten in een notendop.

Samen bespreken we waar jouw bedrijf voor staat: wat is de uitstraling die bij het bedrijf past? Is er al een identiteit die een opfrisbeurt kan gebruiken? Of beginnen we met een leeg canvas? Na goedkeuring van de vrijblijvende offerte ga ik hiermee aan de slag om een logo te ontwikkelen.

Je krijgt meerdere voorstellen waar we een keuze uit maken. Aan de hand van jouw feedback op het gekozen voorstel zal ik het definitieve logo met de bijbehorende huisstijlsheet met kleurenpalet en typografie advies maken.

Wil je je huisstijl nog uitgebreider definieren? Laat dan ook een stijladvies voor de fotografie, social media en speciale teksten maken.