Logo, drukwerk en website voor Van Dorp Trouwkoetsen

De klant

Van Dorp Trouwkoetsen heeft prachtige koetsen voor bruiloften en andere feestelijke momenten. Familie Van Dorp doet dit al jarenlang met veel passie en plezier.

Het werk

De oude website was gedateerd en voldeed niet meer aan de kwaliteit die je tegenwoordig van een website verwacht. Ook sloot de stijl niet aan bij de doelgroep. In het verlengde hiervan was er ook behoefte aan een nieuwe stijl en een beeldmerk. Ik heb een nieuwe huisstijl met logo en volledig nieuwe website ontwikkeld die er modern uit ziet, snel laad en werkt op zowel een gewone computer als op een tablet of mobiele telefoon. Ook heeft de content een update gekregen.Ā Daarnaast heb ik ook de flyer en het visitekaartje onder handen genomen.

Logo

Het oude herkenbare beeldmerk is in het nieuwe logo in een nieuw jasje gestoken. Het logo is klassiek met een modern tintje.

Op maat gemaakte website

De nieuwe website is licht, open en uitnodigend. De site bevat meer informatie over de verschillende koetsen zodat aanstaande bruidsparen zich kunnen oriƫnteren en gemakkelijk contact op kunnen nemen.

Bekijk de website live

Visitekaartje

Voor de visitekaartjes heb ik een nieuw ontwerp gemaakt in lijn met de nieuwe huisstijl en website. Hierdoor sluiten zij herkenbaar aan op de website.

Ontwerp visitekaartje voor Van Dorp Trouwkoetsen

Flyer

Naast de visitekaartjes is ook de flyer voor de verhuur van trouwkoetsen in een nieuw jasje gestoken die aansluit op de nieuwe huisstijl en website.