Website, fotografie en drukwerk voor Net Even Anders

De klant

José van den Berg is met Net Even Anders begonnen als een verhuurbedrijf voor feestjes: grote serviezen, bestek, statafels, tafelaankleding. Intussen heeft zij daar ook een winkeltje met theetuin in Schipluiden, catering en volledig verzorgde feestjes aan toegevoegd.

Het werk

De oude website van Net Even Anders die ik maakte is aardig wat jaren meegegaan maar was nu aan vervanging toe. Daarom heb ik een nieuwe website gemaakt. De opmaak is aangepast op de huisstijl en met een content sessie hebben we samen de website klaargestoomd voor livegang. Het logo is zelf getekend, maar was daardoor niet op alle communicatiemiddelen te gebruiken. Ik heb het logo overgetrokken in een vectorbestand zodat het nu schaalbaar is en dus voor alle uitingen te gebruiken is. Ook heb ik een ansichtkaart ontworpen in passende stijl die als visitekaartje van de winkel gebruikt wordt. Op de ansichtkaart heb ik foto’s gebruikt die ik in de winkel gemaakt heb.