Online herkenbaarheid: het digitale visitekaartje van je bedrijf

Een klant komt tegenwoordig vaak voor het eerst in aanraking met je bedrijf via internet: door het zoeken op google of via social media komt hij of zij op jouw website of social media kanaal terecht. Hier zal de klant een eerste indruk krijgen van wat je te bieden hebt en waar je voor staat, en dit zal grotendeels bepalen of jullie zaken gaan doen.

Online aanwezigheid is dus heel belangrijk! Ben je niet vindbaar op het internet? Dan moeten klanten je ‘toevallig’ tegenkomen in de offline wereld en zal het je meer moeite kosten om nieuwe klanten te vinden.

We brengen tegenwoordig een hoop tijd online door. De drempel is dan ook laag: op je telefoon komt je e-mail binnen, social media apps laten je gemakkelijk even de updates van anderen checken. Tussendoor zoek je even iets op via google.

De juiste online aanwezigheid

Een kans voor jouw bedrijf om hier gevonden te worden door klanten! Jouw bedrijf heeft online aanwezigheid nodig; Een website, goede informatie in Google Mijn bedrijf en de juiste social media kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt.

You never get a second chance to make a great first impression

Website laten maken

Al ruim 9 jaar maak ik websites die er mooi uitzien, goed vindbaar zijn, zich aanpassen aan het scherm en code-technisch sterk in elkaar zitten. Omdat jouw bedrijf uniek is en je dat ook in je website terug wilt laten komen, lever ik altijd maatwerk.

Meer informatie over het laten maken van een website

Content management

Laat mij je ontzorgen en je online content beheren! Stuur mij je content en ik zorg voor mooi opgemaakte webpagina’s, blogs of social media posts. Wil je graag een mooie e-mail nieuwsbrief versturen? Ik kan een ontwerp voor je maken en je helpen met het inrichten en het intergreren van MailChimp.

Lees meer over content management

Mobiele telefoon met instagram feed

Maak klanten van jouw fans op social media

Door de juiste kanalen in te zetten bereik je nieuwe en bestaande klanten en vergroot je je zichtbaarheid. Ik zorg ervoor dat jouw social accounts feilloos aansluiten bij je huisstijl zodat je herkenbaar bent.

Meer informatie over social media ontwerp

Webhosting

Het is ook mogelijk om de hosting van je website volledig te laten verzorgen door In Motion multimedia design.

Wel zo gemakkelijk: zo heb je nog maar 1 aanspreekpunt voor alles dat met je website te maken heeft!

Bekijk de hostingpakketten

Eén aanspreekpunt voor alles dat met jouw website te maken heeft

Deze klanten gingen je voor