Content management

Jouw bedrijf is online te vinden: je hebt een website en je vind het belangrijk dat deze up-to-date is. Of je gebruikt social media kanalen om je klanten te bereiken. Jouw passie ligt echter niet bij het beheren van de content op je website, het plannen van social content of het maken van een nieuwsbrief. Misschien heb je er geen tijd voor, vind je het veel gedoe of een beetje ingewikkeld. Laat mij je ontzorgen en je online content beheren!

Wat kan ik voor je doen?

Stuur mij je content en ik zorg voor mooi opgemaakte webpagina’s, blogs, nieuwsbrieven of social media posts. Ook kan ik (vaak) de foto’s die je aanlevert mooier maken door de juiste belichting en kleurinstellingen toe te passen.

Natuurlijk kan ik je ook helpen met:

  • Het opzetten van een zakelijk social media account
  • Het bedenken van een social media plan
  • Rechtenvrije foto’s zoeken
  • Het verbeteren van de structuur van je website
  • Technische ondersteuning van je webhosting zoals het aanvragen van een ssl certificaat, het aanmaken van een e-mailadres en dergelijke

Strippenkaart

Maak gebruik van voordelige uurtarieven door uren in te kopen met een strippenkaart. Voor losse werkzaamheden reken ik 70 euro per uur (excl. BTW). Het kan dus interessant zijn om voor een strippenkaart te kiezen als je regelmatig werkzaamheden wil laten uitvoeren.

Je koopt een strippenkaart van 4, 8, of 10 uur. De strippenkaart wordt vooraf gefactureerd en is 1 jaar geldig vanaf de factuurdatum. De uren splits ik op in blokken van 15 minuten. Dus voor een strippenkaart van 10 uur krijg je 40 strippen.

Strippenkaart 4 uur

  • 16 strippen van 15 minuten

€ 230
(Je bespaart € 50 t.o.v. 4 losse uren)

Strippenkaart 8 uur

  • 32 strippen van 15 minuten

€ 440
(Je bespaart € 120 t.o.v. 8 losse uren)

Strippenkaart 10 uur

  • 40 strippen van 15 minuten

€ 525
(Je bespaart € 175 t.o.v. 10 losse uren)

Wil je een inschatting van wat specifieke werkzaamheden kosten aan tijd? Of heb behoefte aan ondersteuning in een vast aantal uren per maand of kwartaal? Stuur me een bericht via marloes@inmotiondesign.nl en ik kan een gepast voorstel voor je maken.

Welke werkzaamheden vallen niet onder de strippenkaart?

Een strippenkaart is bedoeld om online content voor je op te maken en te plaatsen.

Het (ver)bouwen van je website, ontwerpen van drukwerk, logo’s of illustraties, fotoshoots en dergelijke zijn losse opdrachten en kunnen niet binnen de uren van een strippenkaart worden opgepakt. Voor dit soort werkzaamheden kan je natuurlijk wel altijd een offerte aanvragen.

Stuur mij meer informatie over de content management strippenkaart    velden met een * zijn verplicht