Content management

Jouw bedrijf is online te vinden: je hebt een website en je vind het belangrijk dat deze up-to-date is. Of je gebruikt social media kanalen om je klanten te bereiken. Jouw passie ligt echter niet bij het beheren van de content op je website, het plannen van social content of het maken van een nieuwsbrief. Misschien heb je er geen tijd voor, vind je het veel gedoe of een beetje ingewikkeld. Laat mij je ontzorgen en je online content beheren!

Wat kan ik voor je doen?

Stuur mij je content en ik zorg voor mooi opgemaakte webpagina’s, blogs, nieuwsbrieven of social media posts. Ook kan ik (vaak) de foto’s die je aanlevert mooier maken door de juiste belichting en kleurinstellingen toe te passen.

Natuurlijk kan ik je ook helpen met:

 • Het opzetten van een zakelijk social media account
 • Het bedenken van een social media plan
 • Het plaatsen van social media posts
 • Rechtenvrije foto’s zoeken
 • Het verbeteren van de structuur van je website
 • Een overzicht maken van statistieken van bijvoorbeeld een advertentiecampagne of een social media kanaal
 • Technische ondersteuning van je webhosting zoals het aanvragen van een ssl certificaat, het aanmaken van een e-mailadres en dergelijke

Strippenkaart

Maak gebruik van voordelige uurtarieven door uren in te kopen met een strippenkaart. Voor losse werkzaamheden reken ik mijn uurtarief van 70 euro per uur (excl. BTW). Het kan dus interessant zijn om voor een strippenkaart te kiezen als je regelmatig werkzaamheden wil laten uitvoeren.

Je koopt een strippenkaart van 4, 8, 12 of 24 uur. De strippenkaart wordt vooraf gefactureerd en is 2 jaar geldig vanaf de factuurdatum. De uren splits ik op in blokken van 15 minuten. Dus voor een strippenkaart van 12 uur krijg je 48 strippen.

Strippenkaart 4 uur

 • 16 strippen van 15 minuten

€ 230
(Je bespaart € 50 t.o.v. 4 losse uren)

Strippenkaart 8 uur

 • 32 strippen van 15 minuten

€ 450
(Je bespaart € 110 t.o.v. 8 losse uren)

Strippenkaart 12 uur

 • 48 strippen van 15 minuten

€ 650
(Je bespaart € 190 t.o.v. 12 losse uren)

Strippenkaart 24 uur

 • 96 strippen van 15 minuten

€ 1270
(Je bespaart € 410 t.o.v. 24 losse uren)

Nu vraag je je misschien af hoeveel strippen bepaalde werkzaamheden dan zouden kosten. Een indicatie (afhankelijk van hoe je de content aanlevert en of er nog fotobewerking nodig is):

 • Het plaatsen van een product in je webshop kan bijvoorbeeld over het algemeen in 1-2 strippen.
 • Het maken van enkele kleine tekstaanpassingen op een website kost meestal 1 strip.
 • Het toevoegen van een nieuwe foto op een website kost vaak 1 strip. Meestal stel ik de kleuren van de foto nog even in en maak een nette uitsnede.
 • Het maken en inplannen van een instagram / facebook post met een (aangeleverde) foto en tekst + hashtags: 2 strippen. Moet de tekst nog gemaakt worden of de hashtags gezocht worden kan hier nog een strip bij komen.
 • Het maken van een video post aan de hand van foto’s voor instagram / facebook: 2 – 4 strippen.

Hoe meer werkzaamheden ik in één keer kan combineren, hoe efficienter ik kan werken. Het aantal strippen voor het maken van bijvoorbeeld 4 posts in één keer zal lager uitvallen dan wanneer ik 4 keer los voor iedere post aan de slag ga.

Wil je een inschatting van wat specifieke werkzaamheden kosten aan tijd? Of heb behoefte aan ondersteuning in een vast aantal uren per maand of kwartaal? Stuur me een bericht via marloes@inmotiondesign.nl en ik kan een gepast voorstel voor je maken.

Welke werkzaamheden vallen niet onder de strippenkaart?

Een strippenkaart is bedoeld om online content voor je op te maken en te plaatsen.

Het (ver)bouwen van je website, het uitvoeren van updates aan je website, ontwerpen van drukwerk, logo’s of illustraties, fotoshoots en dergelijke zijn losse opdrachten en kunnen niet binnen de uren van een strippenkaart worden opgepakt. Voor dit soort werkzaamheden kan je natuurlijk wel altijd een offerte aanvragen.

Stuur mij meer informatie over de content management strippenkaart

  velden met een * zijn verplicht