Drukwerk voor Joseph Stichting Muziek Midden-Delfland

De klant

Stichting Muziek Midden-Delfland produceert en organiseert muziekprojecten in de gemeente Midden-Delfland waarbij professionals en amateurs samenwerken. Dit loopt uiteen van een optreden met een gelegenheids koor en -band tot grote musical producties met koor, orkest, solisten, dans en spel.

Het project

De bekende musical Joseph and the technicolor dreamcoat is uitgevoerd als een zeer grote productie, met solisten, ensamble, koor, kinderkoor en orkest. De voorstellingen zijn gehouden in de Hoornbloem in Den Hoorn, waarbij de zaal speciaal hiervoor is omgebouwd tot een heus theater.

Het werk

Bij een stuk over een regenboogjas kunnen de kleuren van de regenboog natuurlijk niet ontbreken in de huisstijl. Het logo gebruikt dan ook een regenboog, alleen niet voor de jas zelf. De regenboog zit verwerkt in de pyramide, die weer verwijst naar de plaats van het verhaal: Egypte. De jas in het logo is hierin uitgesneden. Op de uitingen zoals de poster, flyer en het programmaboekje heb ik gebruik gemaakt van een foto met de regenboogjas. Zeer herkenbaar en opvallend.