Totaalplaatje voor Style my party Mijn webshop met printable feestversiering

Style my party

Ik ben graag bezig met illustreren, ontwerpen en fotograferen, bakken van muffins, cupcakes en taart. Vanuit die interesses ging ik steeds meer blogs over feestjes en cupcakes volgen en ik zag daar veel leuke thema’s voorbij komen en raakte geïnspireerd om themafeestjes te gaan ontwerpen. Deze ontwerpen verkoop ik via de Style my party webshop. Ook blog ik over feest in de breedste zin van het woord.

Het werk

Alle producten van Style my party zijn door mij ontworpen: van productontwerp tot de illustraties erop. De producten lopen uiteen van kaartjes tot diy traktaties en feestversiering. Vanzelfsprekend heb ik het logo van Style my party ook ontworpen. De producten verkoop ik in mijn webshop, die ik gemaakt heb op basis van WordPress en Woocommerce. Bekijk de website. Regelmatig hou ik een fotoshoot om nieuwe producten vast te leggen of om beeldmateriaal voor de blog en social media kanalen te maken.