Website redesign en totaalplaatje voor Style my party Mijn webshop met printable feestversiering

Style my party

Ik ben graag bezig met illustreren, ontwerpen en fotograferen, bakken van muffins, cupcakes en taart. Vanuit die interesses ging ik steeds meer blogs over feestjes en cupcakes volgen en ik zag daar veel leuke thema’s voorbij komen en raakte geïnspireerd om themafeestjes te gaan ontwerpen. Deze ontwerpen verkoop ik via de Style my party webshop. Ook blog ik over feest in de breedste zin van het woord.

Het werk

Alle producten van Style my party zijn door mij ontworpen: van productontwerp tot de illustraties erop. De producten lopen uiteen van kaartjes tot diy traktaties en feestversiering. De producten verkoop ik in mijn webshop, die ik gemaakt heb op basis van WordPress en Woocommerce. Regelmatig hou ik een fotoshoot om nieuwe producten vast te leggen of om beeldmateriaal voor de blog en social media kanalen te maken.

Logo ontwerp

Vanzelfsprekend heb ik het logo van Style my party ontworpen. Er zijn verschillende versies, van uitgebreid naar minimalistisch.

Op de website is het logo geimplementeerd als responsive logo: Wanneer je begint de scrollen veranderd het logo in een minimalistische versie die geanimeerd is.

De logovarianten, de huisstijlkleuren en fonts zijn vastgelegd in een overzichtelijke huisstijlsheet.

Website met webshop

De website heeft recent een compleet redesign gehad, met een nieuwe look en feel en een volledig vernieuwde achterkant. Hierdoor is de website makkelijker te beheren, flexibeler in opzet en maakt de website nu gebruik van mijn nieuwste setup. Ook is hij sneller dan de oude website en nog beter te optimaliseren voor zoekmachines. Bekijk de website.

De printable producten worden verkocht via de webshop, die ik draait op basis van WordPress en Woocommerce.

Om de vindbaarheid van de website en producten te verhogen blog ik over feest, trakteren en knutselen.

Productontwerp

De producten in de shop zoals vouwbare doosjes ontwerp ik zelf.

Illustratie

Alle illustraties voor op de producten zijn ook door mij ontworpen.

Fotografie

Regelmatig hou ik een fotoshoot om nieuwe producten vast te leggen of om beeldmateriaal voor de blog en social media kanalen te maken.

Social media beheer

Style my party is actief op Instagram, Facebook en Pinterest. Hier maak ik regelmatig social media posts voor en soms plan ik speciale campagnes, zoals een indianenspecial of een coronaproof babyshower special.