Totaalplaatje voor Bloem en Plezier

De klant

Janneke van Bloem en plezier verzorgt prachtige bloemarrangementen op maat voor iedere gelegenheid. Ze worden met de mooiste bloemen naar wens van de klant gemaakt. Ook geeft Janneke workshops in het maken van bloemarrangementen.

Het werk

De oude website was aan vervanging toe. Daarnaast wilde Janneke graag een webshop toevoegen om producten met droogbloemen te verkopen. Ook is er een uitgebreide workshopkalender toegevoegd.

De website heeft naast de nieuwe functionaliteiten een totaal nieuwe layout gekregen die ook goed werkt op mobiele schermen. De flow en inhoud van de website is gecreƫerd door Jacqueline van TweeJees.

Naast de website heb ik ook visitekaartjes, stickers en groetkaartjes ontworpen en producten gefotografeerd.

Op maat gemaakte website

De nieuwe website is fris, sprankelend en wisselt de fleurige kleuren van bloemen af met zachtere tinten. De site bevat meer informatie over de verschillende koetsen zodat aanstaande bruidsparen zich kunnen oriƫnteren en gemakkelijk contact op kunnen nemen.

Bekijk de website live

Webshop

Via de webshop worden verschillende producten met droogbloemen verkocht. De winkel overzicht pagina bestaat uit diverse content blokken en product overzichten die via het flexibele content blokken systeem toegevoegd kunnen worden.

Workshops kalender

Op de nieuwe website is naast een webshop ook een uitgebreide workshopkalender toegevoegd. Hierdoor is het nu mogelijk voor mensen om via de website in te schrijven op de verschillende workshops die zijn ingepland.

Productfotografie

Ik heb diverse producten voor de webshop gefotografeerd; Kransen van droogbloemen, stolpjes en de cadeaubon.

Drukwerk ontwerp

Ook de visitekaartjes zijn in lijn met de nieuwe website opnieuw ontworpen. Hierdoor sluiten zij herkenbaar aan op de website.

Stickers voor de verzendverpakking

Naast de visitekaartjes heb ik een tweetal stickers ontworpen die gebruikt worden op de verzendverpakking van producten uit de webshop.

Groetkaartjes

Ook heb ik groetkaartjes ontworpen die door klanten vanuit de webshop meeverzonden kunnen worden met een bestelling.