Altijd herkenbaar: zowel online als offline

De identiteit van je bedrijf is belangrijk; klanten herkennen het logo, de kleuren, de manier waarop je communiceert. En natuurlijk is het belangrijk dat jouw bedrijf zowel offline – op straat, door het logo op je auto, bord, de verpakking of poster – als online herkend wordt – bijvoorbeeld op je website, facebook pagina of instagram.

Een professionele herkenbare uitstraling is belangrijk, maar niet altijd even makkelijk te realiseren. Zeker als je denkt aan alle plaatsen waar klanten met je in aanraking zullen komen: via jouw website, facebook, op straat via je auto, in de krant of bij een vriend(in) in huis door het kaartje dat je meegaf.

Deze plaatsen verschillen nogal van elkaar. Toch wil je dat jouw klant op al deze plaatsen opmerkt dat dit jouw bedrijf is.

Waarschijnlijk zijn er meerdere mensen die je helpen met de communicatie van je bedrijf: iemand voor flyers en visitekaartjes, iemand voor de website en weer iemand anders die foto’s maakt.

Op die manier is het voor jou extra lastig om alle communicatiemiddelen goed op elkaar af te stemmen. Jij bent immers de persoon die keer op keer aan al die verschillende mensen moet vertellen wat jij wil uitstralen met je bedrijf.

Zou het niet fantastisch zijn als je slechts één persoon hebt die alles voor je kan maken en met je meedenkt?

Dat is de kracht van In Motion multimedia design

Ik kan al jouw online en offline uitingen voor je ontwerpen en zorg daarbij dat alles perfect op jouw bedrijf is afgestemd en bij elkaar past. Ik denk graag pro-actief met je mee hoe jij jouw uitstraling naar het volgende niveau kan tillen.

Eén aanspreekpunt voor al je online en offline communicatie uitingen

Samen met jou ga ik de indentiteit van jouw bedrijf vanaf nul neerzetten, of gaan we met bestaande middelen de identiteit versterken.

Ik kan je hierbij helpen met online en offline toepassingen: een logo met huisstijl kleuren en lettertypen, flyers, visitekaartjes, bestickering van een auto, deur of winkelruit. Wellicht heb je behoefte aan bedrijfskleding of afspraakkaartjes. Een unieke website die uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat en advies en templates voor social media waarmee je je klanten goed kunt bereiken.

Kortom: ik help jou met alles dat de herkenbaarheid van jouw bedrijf vergroot!

Deze klanten gingen je voor