Drukwerk en website bruiloft Complete stijl voor mijn eigen bruiloft

Het werk

Voor onze bruiloft heb ik het totaalplaatje wat betreft styling gemaakt. Het drukwerk, de website en de versiering op de verschillende locaties hebben door middel van moodboards een complete look en feel gekregen die in lijn lagen van elkaar.

De trouwkaart is voorzien van een koperkleurige glimmende laag waardoor de hartjes in het licht steeds anders kleuren. De website is een one-pager waarbij de hartjes en illustraties van de kaart terugkomen. Bekijk een demo van de trouwwebsite. Ons gastenboek bestond uit kaartjes die aan gespannen lijntjes werden gehangen met knijpertjes, waar een polaroid foto op geplakt kon worden. Hiervoor heb ik de gastenboekkaartjes gemaakt. Voorafgaand aan de uitnodigingen hebben wij digitale save-the-date kaartjes verstuurd.

De versiering op de verschillende locaties heb ik gestyled door middel van moodboards. De locatie waar de sweet table werd opgemaakt heeft aan de hand van enkele aangeleverde schalen, zelfgemaakte slingers en prikkers de aankleding helemaal afgestemd op onze wensen. Ook de taartleverancier heeft aan de hand van een moodboard een prachtige taart gemaakt. Op de andere locaties hebben we zelf de versiering kunnen aanbrengen die weer in lijn was door dezelfde slingers en kleuren.

De namen en andere persoonlijke informatie van onze ceremoniemeesters zijn onleesbaar gemaakt.