Website, drukwerk en social media beheer voor Megazonwering

De klant

Megazonwering is specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering. In Hoofddorp en omgeving plaatsen zij diverse soorten op maat gemaakte zonwering. Klanten kunnen de zonwering bekijken in de showroom in Cruquius.

Het werk

De oude website had een hele harde zwart oranje uitstraling en was ingericht als webshop. De nieuwe website moest simpeler, zonder webshop. Daarnaast was het beheer van de website niet meer mogelijk doordat de website verouderd was.

Het nieuwe ontwerp is lichter, vriendelijker en sluit beter aan bij de doelgroep. Contact opnemen is makkelijker en de pagina’s eindigen met duidelijke Call to actions. De website is gebouwd in WordPress met flexibel content blokken systeem. Hierin kunnen makkelijk pagina’s aangepast en aangemaakt worden. Met het nieuwe ontwerp heb ik ook direct een nieuwe basis voor de huisstijl van andere uitingen neergezet.

Bekijk de website van Megazonwering

De website

De website geeft een overzicht van het assortiment van binnen- en buitenzonwering. De harde uitstraling van de zwarte en oranje kleuren wordt zachter in combinatie met het wit, grijs en zachtere oranje.

Drukwerk

Ik heb diverse soorten drukwerk gemaakt voor de showroom van megazonwering. Denk aan een spandoek voor boven de ingang, posters voor stoepborden en beachvlaggen die het pand al vanaf de parkeerplaats herkenbaar maken.

Ook heb ik visitekaartjes gemaakt. Op de voorkant staan het logo en de contactgegevens. Natuurlijk komen de herkenbare achtergrond en oranje accenten van de website terug in het ontwerp. De achterkant bevat een QR-code waarmee je direct naar het review formulier op Google gaat. Zo is het nog makkelijker om reviews te verzamelen van blije klanten!

Social media beheer

Voor Megazonwering verzorg ik de content op de social media kanalen. Op Facebook, Instagram en LinkedIn komen wekelijks nieuwe posts.

Ik bewerk foto’s en video’s om er posts en reels van te maken. Ook schrijf ik de teksten die bij de posts komen en voeg hashtags toe. Vervolgens plan ik een aantal posts in zodat ze automatisch gepubliceerd worden.