Website voor V.A.T. ’75 V.A.T. '75

De klant

V.A.T. ’75 is een vereniging voor amateurtoneel. Ik zit in het bestuur van de vereniging en ben verantwoordelijk voor de PR en communicatie rondom de vereniging en de producties.

Het werk

De vereniging wil graag online vindbaar zijn en een goede website is daarbij essentieel. In opdracht van V.A.T. ’75 heb ik een website gemaakt met een ontwerp aangepast in de huisstijl van de vereniging. De productiepagina’s hebben een extra eigen identiteit gekregen door speciale effecten op de afbeeldingen tijdens het scrollen. Daarnaast zijn er banners die geheel in stijl van de huidige productie kunnen worden opgemaakt en een op maat gemaakt bestelformulier voor kaarten.

Ook beheer ik de content van de website.

Op maat gemaakte website

Op de homepagina is de op maat gemaakte banner te zien die perfect aansluit bij de huisstijl van Dolle beestenboel.

Bekijk de website live

Scrollende afbeelding

Voor de productie detail pagina’s heb ik een speciaal element gemaakt waarbij de afbeelding met een blok tekst getoond kan worden. Daarnaast heeft de afbeelding een speciaal effect tijdens het scrollen.

Bekijk dit effect op de website

Bestelformulier kaarten

Kaarten bestellen via de website is eenvoudig met dit op maat gemaakte bestelformulier.

Overzicht producties

Voor het overzicht van producties heb ik speciale herkenbare afbeeldingen gemaakt die de verschillende identiteiten van de stukken tonen en toch eenheid geven.

Contentbeheer website

Op deze website beheer ik de content. Naast het bijhouden van de informatie op de algemene pagina’s schrijf ik nieuwsberichten, maak hier passende afbeeldingen bij en zorg dat de productiepagina’s voorzien worden van tekst en foto’s.