De website: het digitale visitekaartje van je bedrijf

Een klant komt tegenwoordig vaak voor het eerst in aanraking met je bedrijf via internet: door het zoeken op google of via social media komt hij of zij op de website terecht. Hier zal de klant een eerste indruk krijgen van wat je te bieden hebt en waar je voor staat, en dit zal grotendeels bepalen of jullie zaken gaan doen.

Een website is dus heel belangrijk! Ben je niet vindbaar op het internet? Dan moeten klanten je ‘toevallig’ tegenkomen in de offline wereld en zal het je meer moeite kosten om nieuwe klanten te vinden.

Op ieder scherm anders

Waar het internet vroeger enkel toegankelijk was via de desktop computer is er tegenwoordig een grote hoeveelheid apparaten waarmee het internet gebruikt wordt: telefoons, laptops, tablets. En op elk apparaat wordt je website op een ander formaat scherm getoond. Het is dus belangrijk dat je site zich aanpast aan het scherm zodat de gebruikerservaring op ieder scherm optimaal is.

You never get a second chance to make a great first impression

Website op maat

Al ruim 9 jaar maak ik websites die er mooi uitzien, goed vindbaar zijn, zich aanpassen aan het scherm en code-technisch sterk in elkaar zitten. Omdat jouw bedrijf uniek is en je dat ook in je website terug wilt laten komen, kies je voor een maatwerk website.

Bekijk de websites die ik eerder heb gemaakt of lees meer over mijn werkwijze.

Website voor ondernemers met een klein budget

Ben jij op zoek naar een goede nieuwe website maar heb je niet veel te besteden?

Speciaal voor jou heb ik de betaalbare website ontwikkeld met de Starter template voor een fijne prijs!

Deze klanten gingen je voor

 

Aan de slag met jouw website op maat

We bespreken wat voor website bij jouw bedrijf past: is de website een plaats waar de klant beknopt kennis maakt met het bedrijf? Of gaat de klant naar de website toe voor uitgebreide informatie? Zullen er regelmatig dingen aangepast moeten worden of juist niet? Wil je zelf teksten en pagina’s kunnen aanpassen in een CMS (content management systeem) of geef je dit liever uit handen?

Op basis van deze informatie kan ik bepalen wat voor type website jouw bedrijf nodig heeft en maak ik een vrijblijvende offerte om het ontwerp op maat te maken, en de website technisch te ontwikkelen.

Content management

Laat mij je ontzorgen en je online content beheren! Stuur mij je content en ik zorg voor mooi opgemaakte webpagina’s, blogs, nieuwsbrieven of social media posts.

Lees meer over content management

Webhosting

Het is ook mogelijk om de hosting van je website volledig te laten verzorgen door In Motion multimedia design.

Wel zo gemakkelijk: zo heb je nog maar 1 aanspreekpunt voor alles dat met je website te maken heeft!

Bekijk de hostingpakketten

Nieuwsbrief ontwerp

Wil je graag een mooie e-mail nieuwsbrief versturen? Ik kan een ontwerp voor je maken en je helpen met het inrichten en het intergreren van MailChimp.